almere-rode-torens-001
rasphuispoortje-001
rasphuispoortje-002

 

Welkom,

 

 

 

Consilium Total Installation is een veelzijdige organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in installaties. Van centrale verwarming tot noodstroominstallaties, u kunt het allemaal aan ons uitbesteden. De andere disciplines binnen de Consiliumgroep houden zich bezig met onder andere dakbedekking en installatietechniek, hierdoor en mede door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat u een totaal pakket aan diensten te kunnen verzorgen.

Wij garanderen kwaliteit van A tot Z. Dus werkt Consilium Total Installation alleen maar samen met goede partijen en verbinden wij onze naam aan gerenommeerde marktspelers. De werknemers zijn voorzien van een VCA vol certificaat. In nazorg gaan we ver, en met de juiste man op de juiste plek zorgen wij voor een tevreden klant. Niet voor niets gaan onze klanten ‘lang mee’.

Op onze website leest u waar wij voor staan en wat u aan ons heeft als partner in uw bouwproject. Lees op uw gemak verder en heeft u vragen? Bel ons. Wij helpen u graag!

Met een ruime ervaring op het gebied van installatiewerk bij woonzorgcentra, scholen en overheidsinstellingen zijn wij een betrouwbare partner. Of het nu gaat om de centrale verwarming, ventilatie, koeling, sanitair, koud/heet water, (terrein)verlichting of noodstroominstallaties en beveiligingssystemen, wij zijn er voor u. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Informatielijn: +31 (0) 36 7200 700

Korte lijnen, duidelijke afspraken, doen wat we zeggen, transparantie en menselijkheid kenmerken ons bedrijf.

Waar staan wij voor?

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Naast het op verantwoorde wijze managen van de werkzaamheden op het gebied van hoogniveaurenovatie, groot onderhoud en planmatig onderhoud, schenken wij veel aandacht aan projecten die ten goede komen aan onze medemens en de omgeving.

VCA

De werknemers zijn voorzien van een VCA vol certificaat. Hiermee bent u verzekerd van een partner die de regels ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu in acht neemt. Een prettige gedachte voor iedereen die met ons samenwerkt.

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Dus werken wij alleen maar samen met bedrijven en ZZP’ers die zichzelf bewezen hebben en waar wij achter staan. Ook onze leveranciers van bouwmaterialen kiezen wij zorgvuldig en we controleren nauwgezet op de vorderingen van de bouw tijdens de werkzaamheden en bij oplevering.

Garantie

Tot slot krijgt u bij ons 5 jaar lang 100% garantie op de meeste installaties. Dit is uniek in deze branche. Daarbij mag u bij ons rekenen op een uitstekende nazorg. Wij zeggen geen ‘nee’, maar denken oplossingsgericht en stellen ons klantvriendelijk op. Een langdurig prettige samenwerking, daar krijgen wij energie van.

Milieu

U kunt bij ons terecht voor duurzame oplossingen in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor al uw installatiewerkzaamheden. Duurzaam is voor ons niet alleen kwalitatief goed werk leveren. Duurzaam werken doen wij ook door de wereld en het milieu een warm hart toe te dragen. Dus, daar waar mogelijk, werken wij met milieu vriendelijke middelen en materialen.

Waar kunt u ons voor bellen?

Met een ruime ervaring op het gebied van installatiewerk bij woonzorgcentra, scholen en overheidsinstellingen zijn wij een betrouwbare partner. Of het nu gaat om de centrale verwarming, ventilatie, koeling, sanitair, koud/heet water, (terrein)verlichting of noodstroominstallaties en beveiligingssystemen, wij zijn er voor u. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Consilium Total Installation heeft twee dochterondernemingen: Consilium Total Care en Total Top Care. Door diensten en kennis te combineren kunnen wij u volledig ontzorgen.

Diensten
 • installatiewerkzaamheden
 • bouwwerkzaamheden
 • renovatiewerkzaamheden
 • schilderwerk
 • dakwerk
 • mutatie- en planmatig onderhoud
 • gevel- en monumentaal onderhoud
 • advies

Goed gaat lang mee

Onze klanten gaan lang mee. Daar maken wij ons ook hard voor. Hoe? Door kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Verloopt alles dan altijd vlekkeloos? Bijna altijd en gaat er eens wat mis, dan lossen we het snel op door de korte lijnen in onze organisatie.

Consilium Total Installation is een transparante organisatie met een menselijke maat. U weet bij ons precies waar u aan toe bent,we hebben de touwtjes strak in handen en communiceren open en duidelijk. Door langdurige relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers, medewerkersen samenwerkingspartner hebben we vaak aan een half woord genoeg.

Voor wie werken wij?

 • woningcorporaties en VvE’s
 • vastgoedbeheerders
 • onderwijsinstellingen
 • zorginstellingen
 • bedrijven

Referenties

Al jaren lang verzorgt Consilium Total Installation installaties voor een breed scala aan professionele opdrachtgevers zoals institutionele beleggers, vastgoedbeheerders, gemeenten, VVE’s, expertisebureaus, verzekeringsmaatschappijen, woningbouwverenigingen en corporaties. Met veel van deze opdrachtgevers hebben wij inmiddels een langdurig bestaande relatie opgebouwd.

koers
spoorwegpensioenfonds
parkrijk
RREEF
asr vastgoed
rochdale

Aegon
vanderlinden
am
strukton
ivg
ymere

Sweco (Grontmij)
vanbekkumbouw
meag
FRIS investments care
amvest
jones lang lassale

zeemanvastgoed
Staalbankiers
cushmanwakefield
WPM groep
DTZ zadelhoff
troostwijk

areal
Savills
heijmans
Verweij Vastgoed
inholland
actys

ns
cbre-logo
epocnederland
syntrus achmea
nieuw vennep zuid
vesteda

Tot ziens?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar Consilium?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan direct contact met u op.

Consilium Total Care B.V.
Bezoekadres
Antennestraat 24
1322AB Almere

Postadres
Consilium Total Care B.V.
Lemsterweg 46
8313 RE RUTTEN

T +31 (0)36 7200 700
F +31 (0)36 7200 709
E info@consiliumtotalcare.nl