Even voorstellen

Consilium Total Care is een veelzijdige organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van woningbouw en kantoorgebouwen. Van gevelonderhoud tot houtrotsanering en schilderwerk, u kunt het allemaal aan ons uitbesteden. Onze andere twee bedrijfstakken houden zich sec bezig met dakbedekking en installatietechniek. Hierdoor én door ons uitgebreide netwerk van freelancers kunnen wij de totaalklus voor u klaren. Eén aanspreekpunt. Helder!

Wij garanderen kwaliteit van A tot Z. Dus werkt Consilium Total Care alleen maar samen met goede partijen en verbinden wij onze naam aan gerenommeerde marktspelers. Verder zijn wij VCA-gecertificeerd en leveren wij garantie op schilderwerk zoals niemand anders in de branche dat doet. In nazorg gaan we ver, en met de juiste man op de juiste plek zorgen wij voor een tevreden klant. Niet voor niets gaan onze klanten ‘lang mee’.

Robert Lucas

Robert Lucas, Directeur

Korte lijnen, duidelijke afspraken, doen wat we zeggen, transparantie en menselijkheid kenmerken ons bedrijf.

Op onze website leest u waar wij voor staan en wat u aan ons heeft als partner in uw bouwproject.
Lees op uw gemak verder en heeft u vragen? Bel ons. Wij helpen u graag!

Download / bekijk hier onze brochure 2016 in pdf formaat.

Diensten die wij leveren.

1. Bouw

Grootschalige projecten vereisen de absolute zekerheid dat er voldoende personele capaciteit beschikbaar is. Wij zijn flexibel en kunnen waar nodig extra mankracht inzetten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw project voltooid wordt volgens planning.

2. Totaalinstallateur

Met een ruime ervaring op het gebied van installatiewerk bij woonzorgcentra, scholen en overheidsinstellingen zijn wij een betrouwbare partner. Of het nu gaat om de centrale verwarming, ventilatie, koeling, sanitair, koud/heet water, (terrein)verlichting of noodstroominstallaties en beveiligingssystemen, wij zijn er voor u. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

3. Renovatie

Consilium Total Care is al vele jaren actief op het gebied van betonreparatie en onderhoud. Onze ervaring stelt ons in staat om multifunctionele en innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren.

4. Schilderwerk, stucadoren, spackspuiten en sausspuiten

Schilderwerk is één van de grootste disciplines binnen ons bedrijf. Van het herstellen van een plafond met waterschade tot het schilderen van grote en kleinschalige projecten. Wij werken uitsluitend met de modernste en duurzaamste verfproducten en staan garant voor de kwaliteit van deze materialen en onze vakmensen.

Consilium Total Care werkt met de beste schilders, stukadoors, spackspuiters en sausspuiten. Elke manier van wand- en plafondafwerking heeft zijn eigen voordelen en toepasbaarheid. Vraag ons om advies voor de afwerking die het beste past bij uw project, woning of bedrijfspand.

5. Dakwerk

Consilium Total Care, de naam zegt het al, wij willen onze klanten compleet ontzorgen. Dus ook voor dakwerk kunt u terecht bij onze dochteronderneming Total Top Care Dakbedekkingen.

6. Mutatieonderhoud

Veilig, schoon en heel. Wij zorgen ervoor dat vrijgekomen woningen weer verhuurbaar zijn. Een veiligheidskeuring, herstel van ernstige gebreken, schoonmaakbeurt en eventueel sausen van ernstig vervuilde wanden en plafonds. Bij moeilijk verhuurbare objecten kunnen wij nog een stapje verder gaan en de woning een upgrade geven. Denk hierbij aan een nieuwe keuken of badkamer.

Planmatig onderhoud
Het maken van de meerjarenonderhoudsbegroting en het uitvoeren van planmatig onderhoud kunt u met het volste vertrouwen uitbesteden aan Consilium Total Care. Wij zijn ervaren, van alle markten thuis en hebben voor alle diensten de juiste vakmensen in huis.

7. Gevelreiniging en gevelonderhoud

Weer, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevel. Na een gevelreiniging zijn uw gevels weer als nieuw. Het reinigen van gevels is een van onze specialismen. De ene gevel is de andere niet. Daarom mag u van ons altijd maatwerk verwachten. Om een gevel weer in topconditie te brengen, kan gevelonderhoud nodig zijn. Hier een korte uitleg van wat onder gevelonderhoud wordt verstaan.

8. Advies en vergunningen

Door jarenlange ervaring op het gebied van bouw- en installatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Wij geven u graag constructief advies en denken mee over meerjarenonderhoud, brandpreventie, duurzaamheid en projectmanagement. Ook het vergunningstraject kunt u bij ons uit handen geven. Consilium Total Care is niet voor niets een veelzijdig partner in bouw en renovatie.

Tot ziens?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar Consilium?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan direct contact met u op.

Consilium Total Care B.V.
Bezoekadres
Antennestraat 24
1322AB Almere

Postadres
Consilium Total Care B.V.
Lemsterweg 46
8313 RE RUTTEN

T +31 (0)36 7200 700
F +31 (0)36 7200 709
E info@consiliumtotalcare.nl